Vores historie

Hvis man kan mærke, at der er mere mellem himmel og jord, og ikke tror for meget på videnskaben, så ved man også at pludselig kan noget begynde at spire og måske vokse. Rundt omkring i verden dannes hele tiden nye relationer mellem mennesker og kultur og fællesskaber opstår.

De vildeste ting kan ske, når de rette forhold er til stede, og det kan udvikle sig til et blomsterhav fyldt med katte med hornene fremme og mennesker som lever – et vildnis af oplevelser.

I Tisvilde er der noget i gære. Små jazzfrø er begyndt at spire, og ønsket om at jazz-junglen skal vokse er der. Jazzen med rytme, skarpe toner, mumlende bas og en hvæsende saxofon i fantastisk omgivelser med dejlige mennesker vil måske slå sig løs.

Tisvilde Jazz Club er væksthuset, hvor en jazz-enklave kan opstå, og forhåbentlig give os fantastiske stunder med god musik, gode mennesker, god mad og vin i en jazznatur, som vil give ny energi og oplevelser.

Hen over sommeren vil jazz-bands forkæle byen med musik, og få flere til at søge mod stedet, hvor mennesker mødes og oplever. Efter sommer rykker vi indendørs på Tisvilde Kro, og sørger for at Tisvilde Jazz Club lever hele året. Der vil blive traditionel jazz, moderne jazz og musik som læner sig op ad jazz.

Kontakt os

X