Mathias Heise Five

april, 2019

12apr21:0023:00Mathias Heise Five25-årige Mathias Heise er én af få mundharpespillere i Danmark og et usædvanligt musikalsk talent.

more

Beskrivelse

Mathias Heise (kromatisk mundharpe)
Heine Hansen (piano)
Pelle von Bülow (guitar)
Thomas Fonnesbæk (kontrabas)
Andreas Svendsen (trommer)

 

25-årige Mathias Heise er én af få mundharpespillere i Danmark og et usædvanligt musikalsk talent. Han er en af dansk jazz’ nye, store stjerner, der udover at være en virtuos på den svære kromatiske mundharpe, også er en eminent dygtig komponist. Han har senest udgivet en samling egne kompositioner på albummet ‘The Beast’ sammen med DR Big Band.

Mathias har siden 2012 spillet med sit fusionsband Mathias Heise Quadrillion, men har for desuden etableret kvintetten Mathias Heise FIVE, som spiller en spændende blanding af standards og hans egne jazzkompositioner. I Mathias Heise FIVE har han samlet et sandt dreamteam af ekvilibristiske jazzmusikere, der alle har en unik personlighed og sound på deres instrument.

Den ultradynamiske (akustiske) gruppe er en eksplosion af teknisk og musikalsk overskud og leverer noget af det mest medrivende jazz, der findes i dag.

Det er originalt, det er melodisk, og det swinger bagdelen ud af bukserne!

Mathias Heise begyndte med at spille mundharpe som kun 8-årig og blev fascineret af instrumentet, som har fulgt ham i tykt og tyndt lige siden. Mathias Heise betragtes i dag som én af Danmarks bedste mundharpespillere, og han bliver internationalt omtalt som en værdig arvtager til sit uomgængelige forbillede, Toots Thielemans.

 

Fredag den 12. april 

Entré og menu: kr. 430,-. Entré: 180,-.

Vi spiser kl. 19 og musikken går på ved 21-tiden.

Tid

(Fredag) 21:00 - 23:00

X