Sinne Eeg Group

maj, 2019

10maj21:0023:00Sinne Eeg GroupMan kan denne aften opleve intet mindre end 4 tidligere Ben Webster Prisvindere på samme scene. Tilsammen udgør de Sinne Eeg Group. Så bliver det ganske enkelt ikke meget bedre.

more

Beskrivelse

Sinne Eeg, sang
Jacob Christoffersen, piano
Lennart Ginman, bas
Morten Lund, trommer

Der vil blive spillet sange fra Sinne Eegs seneste album ”Dreams” og fra det kommende album med DR Big Band (forventes udgivet ca. 1. feb. 2019). ”Dreams” er blevet flot anmeldt i internationale medier, bl.a. i Downbeat (4,5 ud af 5 stjerner) og The Guardian (4 ud af 5 stjerner).

Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på CD. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen – ikke mindst i hendes suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse. Intet mindre!

Udover at have indtaget den hjemlige scene er Sinne Eeg ved at have godt fat i udlandet, hvor hun bl.a. jævnligt tournerer i lande som USA, Japan, Kina, Norge og Sverige. Især i Japan og USA er der store forventninger om kommende gennembrud efter flere succesfulde tournéer.

 

Fredag den 10. maj kl. 21

Entré og menu: kr. 510,-. Entré: 260,-.

Vi spiser kl. 19 og musikken går på ved 21-tiden.

 

Tid

(Fredag) 21:00 - 23:00

X